Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Άσχημα τα πράγματα για τον Μπαλοτέλι.

Ακόμη ένα επεισόδιο στα άσχημα περιστατικά της καριέρας του πρόσθεσε χθες ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σάντερλαντ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ιταλό επιθετικό με τον Σέρχιο Αγουέρο, όμως εκείνος το πήρε στραβά και πήγε κατ’ ευθείαν στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Επιβιβάστηκε στο πρώτο αεροπλάνο για την πατρίδα του και το μέλλον του στους «πολίτες» μοιάζει πλέον αβέβαιο.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας δεν αμφέβαλε ποτέ για το ταλέντο του 22χρονου παίκτη, αλλά - σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» - είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να τον πουλήσει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Εκτός των άλλων, οι οπαδοί της Σίτι - που λάτρευαν τον Μπαλοτέλι - κατά τη διάρκεια της αλλαγής του επιδόθηκαν σε ένα χαλαρό χειροκρότημα και αυτό δείχνει το κλίμα που επικρατεί σε βάρος του.

Πηγή: sport-fm
 
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.