Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Πάει για αναβολή το Παναχαϊκή - ΑΕΚ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή αγώνας μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΚ για τη Football League.

Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παμπελοποννησιακό, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ζήτησε να μην γίνει το ματς καθώς οι δυνάμεις του σώματος θα είναι επί ποδός λόγω των εορτασμών και λοιπών εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων τόνισαν πως δέχονται να υπάρξει αναβολή μόνο αν ληφθεί ανάλογη απόφαση και για τα άλλα ματς της Football League.

Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η τύχη του αγώνα, τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας είχε ζητήσει να τυπωθούν 15.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Η απόφαση αναμένεται άμεσα, ακόμη και μέσα στη μέρα. Αν γίνει κανονικά το ματς, τότε δεν θα πάρει επίσημα εισιτήρια η ΑΕΚ, αλλά θα της παραχωρηθεί η Θύρα 3.

Πηγή: sport-fm.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.