Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τέλος από την Εθνική Ελλάδος ο Ρανιέρι

Παρελθόν από την Εθνική αποτελεί οριστικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι.Το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαρρή και επήλθε το αναμενόμενο διαζύγιο.

Δεδομένη ήταν η απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα-ντροπή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα Νησιά Φερόε.

Μετά την δήλωση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν παραιτείται, ο Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες του στην ΕΠΟ έψαχναν να βρουν την χρυσή τομή, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού.

Το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε καλό κλίμα και αποφασίστηκε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο για το φιλικό με τη Σερβία την ερχόμενη Τρίτη στα Χανιά κι εν συνεχεία να αποτελέσει παρελθόν.

Αναφορικά με την αποζημίωσή του, ο Ρανιέρι δεν θα λάβει ολόκληρο το ποσό (1,5 εκ. ευρώ) αλλά ένα μέρος του.

Πηγή: newsbomb.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.