Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Στον εισαγγελέα Μαρινάκης - Σαρρής - Μελισσανίδης

Ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα βρεθούν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν όσα ακούστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (14/11) από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που επιτέθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο μεταξύ άλλων για πιέσεις αλλά και απειλές από την διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή κι όχι μόνο με αντικείμενο τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στον αγώνα της Ένωσης με την Παναχαϊκή. Αποτέλεσμα ήταν να απαντήσει σε επίσης υψηλούς τόνους ο δεύτερος από την πλευρά του και ακολούθησε η παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Έτσι, ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου λοιπόν θα βρεθούν και οι τρεις για το θέμα που έχει ξεκινήσει με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος. Όπως αναφέρεται, οι σχετικές κλήσεις θα επιδοθούν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι… επισκέψεις από το γραφείο του Αθλητικού Εισαγγελέα, εντός μιας ή δυο ημερών πιθανότατα.

Πηγή: Onsports.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.