Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Με εξάρα στους «8» ο Ολυμπιακός.

Τα... δεύτερα του Ολυμπιακού, βρήκαν χρόνο συμμετοχής και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το 6-0 επί των Χανιών επισφράγισε με συνολικό σκορ 10-1 την δια περιπάτου πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το... πάρτι στο φαληρικό γήπεδο είχε στηθεί από νωρίς και είχε πολλούς πρωταγωνιστές για το τελικό 6-0 του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Χανίων στην ρεβάνς των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός -που είχε διασφαλίσει την πρόκριση- ήταν απολαυστικός και καταιγιστικός για ακόμα ένα ματς. Μετά την πολύ καλή του εικόνα με τον Λεβαδειακό συνέχισε τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες και στο Κύπελλο. Στον επαναληπτικό του 4-1 με τον ΑΟ Χανίων οι ερυθρόλευκοι "σκόρπισαν" τον αντίπαλό τους στο Καραϊσκάκη.

Το τελικό 6-0 θα μπορούσε να είχε πάρει και πιο μεγάλες διαστάσεις. Ο Σέρβος Ζντιέλαρ έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, ο Κασάμι "χτύπησε" δύο φορές ενώ δίχτυα βρήκε και ο Σεμπά. Πολύ ορεξάτος και με ασίστ και το πρώτο του τέρμα ο Πουλίδο στην πρώτη του παρουσία ως βασικός με τον Ολυμπιακό (σ.σ. ψηφίστηκε κορυφαίος του ματς), όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Γκολ και ο Φουστέρ, που έχασε πέναλτι. Όλοι οι σκόρερ είχαν πολύ καλό πρόσημο ενώ γενικότερα οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το κακό νέο ήταν ο τραυματισμός του Ερνάνι για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για ζημιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.