Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

2η σερί νίκη για τον Πανιώνιο. 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και κατάφερε και πήρε σχετικά άνετα την νίκη με 2-0, με τα γκολ να σημειώνουν ο Χατζισαφί στο 39′ και ο Λάμπρου στο 56′ και μετρούν το 2/2 και αυτόματα 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα να μένει στον 1 βαθμό, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Περιστέρι.

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63′ Ταπόκο), Λάμπρου, Μασούρας, Μασούντ, Ντουρμισάι (80′ Γιεσίλ).

Ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκε με τους: Τσόβιτς, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κοντοέ, Κούρος (70′ Μενδρινός), Κονέ, Χουάρες, Ανιέτε, Μπαμπιάρζ, Μάατσεν (46′ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.