Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Η adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi.

Η adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 Messi, που θα φορεθεί από τον Αργεντίνο σταρ για πρώτη φορά αύριο, στον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Champions League.



Το adizero f50 Messi διαθέτει ένα κομψό χρωματικό συνδυασμό πράσινου, μπλε, ροζ, πορτοκαλί και λευκού, μαζί με τις χαρακτηριστικές τρεις λωρίδες της adidas. Οι επαναστατικές τεχνολογίες της adidas και η μηχανική ακρίβεια στο σχεδιασμό του νέου παπουτσιού εξυπηρετούν πλήρως της ανάγκες του τετράκις νικητή της Χρυσής Μπάλας. Με βάρος μόλις 165g, τo adizero f50 Messi είναι ένα από τα ελαφρύτερα ποδοσφαιρικά παπούτσια στον κόσμο.

 

Ο Messi, όπως κι όλοι οι παίκτες της φάσης των 16 του UEFA Champions League, θα παίξει επίσης για πρώτη φορά αύριο με την adidas Finale Lisbon, την επίσημη μπάλα για τους knock out αγώνες της πιο σημαντικής διασυλλογικής διοργάνωσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο φετινός σχεδιασμός της μπάλας εμπνέεται από την ποντοπόρο παράδοση της Πορτογαλίας με τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε να συμβολίζουν τη σημασία του ουρανού και της θάλασσας στη ναυτική ιστορία της Λισαβόνας. Το πορτοκαλί είναι αφιερωμένο στις χαρακτηριστικές σκεπές των σπιτιών της πρωτεύουσας που είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα. Η εξωτερική υφή της μπάλας παρέχει βέλτιστη πρόσφυση στο σημείο επαφής της με το πόδι του παίκτη, ενώ το θερμικά συνδεδεμένο πάνελ σε σχήμα αστεριού είναι βασισμένο στο λογότυπο του UEFA Champions League και προσφέρει μια επιφάνεια χωρίς ραφές για βελτιωμένη απόδοση.



Μιλώντας για την επίσημη μπάλα του Τελικού της Λισαβόνας, αλλά και για το νέο adizero f50 που φέρει την υπογραφή του, ο Leo Messi δήλωσε: «Είναι σπουδαίο να παίζεις στη knock out φάση του UEFA Champions League και ελπίζω πως φέτος θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον Τελικό της Λισαβόνας. Η μπάλα είναι πολύ εντυπωσιακή! Θα έλεγα ότι η μπάλα του UEFA Champions League είναι αυτή που αγαπούν περισσότερο οι παίκτες, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς και η adidas συνεχίζει να τη βελτιώνει χρόνο με το χρόνο. Επίσης, ανυπομονώ να δείξω στους θαυμαστές μου το νέο adizero F50 Messi, το οποίο θα φορέσω για πρώτη φορά την Τρίτη στον αγώνα του UEFA Champions League».

Η adidas Finale Lisbon θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του UEFA Champions League από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τον Τελικό και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της adidas. Αντίστοιχα, το adizero f50 Messi θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της adidas από την 1η Μαρτίου.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.