Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Θα πάει Καραϊσκάκη ο Αλαφούζος.

 
Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (2/3, 19:30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην προχθεσινή κοπή της πίτας μίλησε αρκετή ώρα μαζί τους, ενώ σήμερα το βράδυ θα τους επισκεφθεί το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα και θα δειπνήσει μαζί τους.

Επιπλέον, θα δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς θα την παρακολουθήσει από σουίτα του φαληρικού γηπέδου, όπως και πέρυσι δηλαδή, όταν και το ματς είχε λήξει 1-1 με γκολ των Φιγκερόα και Μήτρογλου και είχαν εκφραστεί κάποια παράπονα για τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Μαζί του θα είναι μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Πηγή: sport-fm.gr
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.