Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δύο ακόμα φιλικά για την Α.Ε.Κ.

Το πρωτάθλημα της Football League αργεί, αλλά η ΑΕΚ δεν θα… κάθεται. Φιλικά με Λαμία και Πιερικό εκτός έδρας έκλεισαν οι «κιτρινόμαυροι».

Με την ημερομηνία έναρξης της Football League να αγνοείται, ο Τραϊανός Δέλλας ήθελε παιχνίδια για να διατηρεί τους παίκτες της ΑΕΚ σε αγωνιστική εγρήγορση. Κι επειδή η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου αργεί (28/10), οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε κλείσιμο δύο δυνατών φιλικών εκτός έδρας.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, απέναντι στη Λαμία στις 18:00 και η συνέχεια θα δοθεί το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Πιερικό στις 19:00.

Η ανακοίνωση της Λαμίας: «Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα πραγματοποιήσει δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση του Πιερικού: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα φιλοξενήσει την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο 04/10/2014 και ώρα 19:00».

Πηγή: sport-fm.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.