Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΑΕΚ: Σε ζωντανή μετάδοση το χτίσιμο του νέου γηπέδου!

Την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε μέρα σε ζωντανή μετάδοση το χτίσιμο της Αγιάς Σοφιάς θα έχουν τα εκατομμύρια Ενωσίτες όλου του πλανήτη. Πρόκειται για μια ιδεα του Δημήτρη Μελισσανίδη που θα υλοποιηθεί μέσω της νέας επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπάρχει ήδη έτοιμη η υποδομή.

Για τον σκοπό αυτό όταν αρχίσουν τα έργα θα τοποθετηθούν κάμερες στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι οπαδοί της ομάδας σε όλο τον πλανήτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μέσω Live Streaming από το πρώτο λεπτό μέχρι την ολοκλήρωση το έργου - όνειρο ζωής για κάθε Αεκτζή.

Από την πρώτη στιγμή ο Μελισανίδης είχε κάνει ξεκάθαρο πως η Αγιά Σοφιά ειναι όλων των φίλων της Ένωσης που ζουν και αναπνέουν για την στιγμή που η ΑΕΚ θα επιστρέψει σπίτι της και για αυτό θα κάνει αυτή την προσφορά σε όλους για να μην χάσουν ούτε λεπτό από το μεγάλο έργο.

Πηγή:www.filathlos.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.