Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο Μπουτάρης φωτογραφήθηκε... γυμνός

Αν μη τι άλλο, ανατρεπτικός όπως πάντα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, φωτογραφήθηκε γυμνός για περιοδικό που εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτογράφηση για το περιοδικό Adore που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Μακεδονία έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του AIDS για την παγκόσμια ημέρα κατά του ιού την 1η Δεκεμβρίου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφερόμενος στο Gay Pride σημείωσε ότι δεν ζήτησε να έρθουν στη Θεσσαλονίκη 600.000 άνθρωποι, αλλά «50.000 θα ήταν μία μεγάλη επιτυχία».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Θεσσαλονίκη «δεν θα γίνει ποτέ μία εξαιρετικά ανοιχτή πόλη» τουλάχιστον στη δική του γενιά.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.