Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Δράμα: Ο τσιλιαδόρος χτύπησε στο πόδι αστυνομικό

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση της αστυνομίας να ελέγξει ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες, που αποδείχτηκαν ληστές, στη Δράμα. Ο οδηγός του οχήματος, που αποδείχτηκε πως ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας, ανέπτυξε ταχύτητα, χτύπησε τον έναν αστυνομικό στο πόδι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τους “συντρόφους” του.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Πετρούσας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ύποπτο όχημα μετά από καταδίωξη, και εντόπισαν τους τρεις από τους επιβάτες, ηλικίας 25, 31 και 33 ετών, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε, προηγουμένως είχαν διαπράξει διαρρήξεις.

Ο οδηγός, ωστόσο, που έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου, χτύπησε τον έναν αστυνομικό και κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει νωρίτερα και τρίτο σπίτι στην Αγγίστα Σερρών, απ' όπου έκλεψαν 15 κυνηγετικά φυσίγγια και τις πινακίδες κυκλοφορίας του Ι.Χ. του ιδιοκτήτη τις οποίες τοποθέτησαν στο δικό τους. 

Τα περισσότερα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού τους που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές Δράμας και Σερρών ερευνούν αν οι τέσσερις κακοποιοί έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.