Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Πάτρα: Οι σταγόνες που έπεφταν στα κεφάλια τους δεν ήταν νερό όπως πίστευαν

Αυτό που βίωσαν προ ημερών οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου της Πάτρας, στο κέντροτης πόλης δεν έχει ξαναγίνει!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα και ενώ οι θαμώνες του καταστήματος απολάμβαναν την ελληνική μουσική και διασκέδαζαν με τους ήχους των λαϊκών τραγουδιών. 

Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού και πριν προλάβουν να αντιδράσουν... άνοιξε η οροφή και έπεσε στο ισόγειο... μεγάλη ποσότητα υγρών από την τουαλέτα! Στο κατάστημα επικράτησε πανικός! Τα υγρά βρήκαν τους θαμώνες στα ρούχα και ποιος τους είδε... και δεν τους φοβήθηκε! 

Αρχικά φυσικά δεν είχαν καταλάβει τι συμβαίνει, λίγα λεπτά αργότερα όμως... έψαχναν τον ιδιοκτήτη με άγριες διαθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος λίγο αργότερα ζητούσε συγγνώμη και κέρασε τα πάντα στα θύματα... της τουαλέτας. Το περιστατικό συζητήθηκε ευρέως καθ' όλη τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου από τους κύκλους της νύχτας.

Πηγή: freegossip.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.