Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ηλίας Ψινάκης: Εξασφάλισε δωρεάν συγκοινωνία για τους δημότες του!

Τα επιτεύγματά του προβάλλει σε καθημερινή βάση ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο instagram. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα έχει το δικό του τρόπο όχι μόνο να κερδίζει και να παρέχει ό,τι καλύτερο στους δημότες του, αλλά και να το «διαφημίζει» με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο.

Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και επικοινώνησε μέσω των social media ότι πλέον οι δημότες του Μαραθώνα θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν, χάρη στα 3 οικολογικά λεωφορεία που έχει πλέον στην κατοχή του ο δήμος Μαραθώνα.

«Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. κος Γ.Οικονόμου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθώνα να έχουν FREE συγκοινωνία!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ και εμένα στον Υπ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που σε τρεις ημέρες μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά μας», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε ο Ηλίας Ψινάκης την ανάρτησή του στο instagram. Και φυσικά για ακόμα μια φορά, τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο...

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.