Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ο αδερφός του Ηλ. Κασιδιάρη κατηγορείται πως έβγαλε όπλο.

Όπλο κατηγορείται ότι έβγαλε ο αδερφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Αλέξης Κασιδιάρης που είναι ανθυπολοχαγός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, βρέθηκε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε ταχυφαγείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Κυριακής, μαζί με φίλους του.

Ύστερα από μία παρεξήγηση, τον κατηγορούν ότι έβγαλε όπλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο διπλανό τραπέζι φέρεται να καθόταν αλλοδαπός, ο οποίος, τον κοίταξε περίεργα. Τότε ο αδερφός του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής φέρεται να πήγε στο σημείο για να του ζητήσει το λόγο. Στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, εκλήθη η Αστυνομία, η οποία και τον προσήγαγε.

Έτσι, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Κ. Γκίνης, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση ελέγχου διοικητικών και πειθαρχικών ευθυνών παράλληλα με τις διαδικασίες του στρατιωτικού εισαγγελέα για ποινικές ευθύνες. 
 
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.