Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ETOIMΑΣΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

elikoptera-prodotes-13072015

Όσο και αν προσπαθεί με την προπαγάνδα το σύστημα να κρατηθεί στην εξουσία, φαίνεται καθαρά πλέον πως “πνέει τα λοίσθια”.
Η προπαγάνδα ξέρετε , είναι το σημαντικότερο μέσον ελέγχου των λαών και ξεκίνησε να εφαρμόζεται συστηματικά από τον Μπενίτο Μουσολίνι το 1924. Συνεχιστής ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, που δημιούργησε τότε στην Γερμανία και Υπουργείο Προπαγάνδας.
Επειδή ακούμε για προπαγάνδα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς σημαίνει, ακούστε: Η προπαγάνδα με μία φράση, είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας. Κανονικά ορίζεται ως : η συστηματική προσπάθεια διάδοσης ιδεών ή απόψεων, με σκοπό, να αλλάξει εντελώς τις απόψεις των άλλων , επηρεάζοντας και διαμορφώνοντας κατάλληλα την κοινή γνώμη.

Με λίγα λόγια δηλαδή, πως θα γεμίσω με ψέματα τον λαό.
Αν από τότε, ήξεραν την δύναμη που έχει η προπαγάνδα, στην άσκηση της εξουσίας, μήπως μπορείτε να φανταστείτε, ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ “ΝΤΟΚΤΟΡΑ” έχει εξελιχθεί η προπαγάνδα σήμερα, με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει;
Με λίγα λόγια, ποτέ ο κόσμος κατά το παρελθόν , δεν είχε ξαναζήσει μέσα σε τέτοιο ψέμα, όπως ζούμε σήμερα. Ότιδήποτε μεταφέρουν ως πληροφορία και είδηση σήμερα στον λαό, είναι ένα ψέμα και μία διαστρέβλωση της αλήθειας.
Σήμερα θα μιλήσουμε για το αδιέξοδο της σημερινής συγκυβέρνησης, πως φθάσαμε εδώ, αλλά και για το άγνωστο παρασκήνιο, που φυσικά δεν δημοσιεύεται. Το πιστέψετε ή όχι, βάλτε το σε μία άκρη του μυαλού σας να υπάρχει.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Υπάρχει αυτήν την στιγμή μία μεγάλη διαμάχη συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα, μεταξύ του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. και των Υπερατλαντικών “προστατών” μας από τις ΗΠΑ.
Ενώ και οι δύο τάσεις επιδιώκουν την καταστροφή μας, θέλουν και οι δύο για λογαριασμό τους ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ. Δηλαδή να αρπάξουν εξ ολοκλήρου τον πλούτο της χώρας και να γίνουν οι Έλληνες δούλοι μέσα στην πατρίδα τους.
Οι Γερμανοί, αυτό το επιζητούν για λογαριασμό τους και οι δε Αμερικανοί για δικό τους λογαριασμό. Η προηγούμενη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζελικών , έδιναν σιγά σιγά όλο τον πλούτο της Ελλάδος στους Γερμανούς, με νόμους και συμφωνίες.
Οι Αμερικανοί από την άλλη “λύσαγαν” γιατί τα ήθελαν για λογαριασμό τους. Είχαν όμως σχέδιο και περίμεναν να πάρουν την Κυβέρνηση στα χέρια τους. Παράλληλα, ο Σόρος και οι Αμερικανοί κερδοσκόποι έπαιζαν κατά του ευρώ, αφού το σχέδιο ήθελε να χρεοκοπήσει η Ελλάδα εντός του ευρώ και έτσι να το τινάξουν στον αέρα, μαζί με την Ευρωζώνη.
Οι Γερμανοί, το γνώριζαν το σχέδιο των Αμερικανών και τον κίνδυνο που υπήρχε για την Ευρωζώνη. Γι ’αυτό και όσο είχαν την Κυβέρνηση με το μέρος τους, ήθελαν να απεξαρτηθεί η Ελλάδα από το ευρώ, για να μην τους συμπαρασύρει με την χρεοκοπία της.
Είχαν ετοιμάσει λοιπόν, να εισάγουν στην Ελλάδα, ένα παράλληλο νόμισμα, την “Ευρωδραχμή”. Αυτό ήταν έτοιμο αφού είχαν κοπεί στο εθνικό νομισματοκοπείο της Μεσογείων, πολλοί τόνοι “Ευρωδραχμές” . Δηλαδή αντίστοιχα χαρτονομίσματα του ευρώ, μόνο που έλεγαν δραχμές.
Αυτό, έπρεπε να το έχει κάνει η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, πριν αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. Αλλά δεν πρόλαβε, γιατί το σχέδιο του παράλληλου νομίσματος της Ευρωδραχμής, αποκαλύφθηκε πριν το εφαρμόσουν και έτσι αποφάσισαν να πάνε για εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, με σκοπό να τον εκλέξουν και έτσι να κερδίσουν χρόνο για την Κυβέρνηση.
Δεν προέβησαν στην κίνηση αυτή, για να παραδώσουν την κυβέρνηση, αφού κάποιοι διαβεβαίωναν τον Σαμαρά, πως στην Τρίτη ψηφοφορία τους έχουμε τους 180. Ο Αμερικάνικος “δάκτυλος” όμως αποδείχθηκε ισχυρότερος, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο Σαμαράς, μόλις κατάλαβε πως έπεσε και πάει για εκλογές.
Στις 25 Ιανουαρίου, με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία κυβερνήσεως με τους ΑΝΕΛ το ίδιο βράδυ των εκλογών, χωρίς καν δηλαδή εντολή σχηματισμού Κυβερνήσεως από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλα έδειχναν “μαύρα” για τους Γερμανούς.
Ήξεραν πως ο Τσίπρας στο Τέξας είχε λάβει εντολή να τους τινάξει στον αέρα και ερχόταν για να χρεοκοπήσει την Ελλάδα εντός του ευρώ. Ο δε ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης το “αγαπημένο” παιδί του Σόρος, μιλούσε γι’ αυτό από το 2012 και έδειχνε και το “δάχτυλο” στους Γερμανούς.
Έτσι οι Γερμανοί ήταν “χεσμένοι”, αφού δεν είχαν προλάβει να προστατέψουν την Ευρωζώνη, εισάγοντας στην Ελλάδα το παράλληλο νόμισμα της Ευρωδραχμής.
Μετά τις εκλογές λοιπόν, αρχίζει η εξ Αμερικής “Αριστερή ” κυβέρνηση, τις αντιμνημονιακές κορώνες, το Κούγκι, τον Αρμαγεδδώνα, μαγκιές, ανοιχτά πουκάμισα, κασκόλ και φουλάρια, αφού έχουν δυνατές Αμερικάνικες πλάτες και εντολές για εντός ευρώ χρεοκοπία της Ελλάδος.
Με αυτήν την άνεση και τις μαγκιές, πλησιάζουμε στο κρίσιμο “Eurogroup” στις 20 Φεβρουαρίου. Από τις 10 Φεβρουαρίου, έχει αρχίζει πάλι ο κ. Τσίπρας να “σκίζει” τα μνημόνια και να διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως τα μνημόνια έχουν τελειώσει για την Ελλάδα.
Στις 13 Φεβρουαρίου δημοσιεύεται ένα άρθρο, που θυμίζει στον κ. Πρωθυπουργό, πως τα μνημόνια δεν σκίζονται με τα λόγια, αλλά μόνο με ψηφοφορία της Βουλής, καθότι τα μνημόνια αποτελούν νόμο του κράτους. Να μην κάνει λοιπόν “τζάμπα μαγκιές” και την χώρα συνειδητά “Αργεντινή”, όσο ισχύουν τα μνημόνια. Εκτός και θέλει να ψηφίσει νόμο και να τα ακυρώσει, όπως έλεγε προεκλογικά. Έχει την πλειοψηφία και μπορεί να το κάνει.
http://www.triklopodia.gr/ftani-pia-koroidia-k-tsipra-mnimonio-ine-nomos-tou-kratous-ke-mono-vouli-katargi/
Αυτό το άρθρο τότε, πήρε πολύ μεγάλη έκταση και δημοσιεύθηκε και στην Γερμανία, από ιστοσελίδες της ομογένειας.
Όταν ο κόσμος είναι ενημερωμένος, κανένας δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει και ότι τον διατάζουν. Η κοινή γνώμη μετράει πολύ και πριν ενεργήσουν οι πάντες, την αφουγκράζονται πολύ καλά. Έτσι στο κρίσιμο “Eurogroup” στις 20 Φεβρουαρίου, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχοντας αφουγκραστεί πολύ καλά την Ελληνική κοινή γνώμη μετά την δημοσίευση, παίζει μία μεγάλη μπλόφα στην Ελληνική αποστολή.

Ενώ όλη η Ευρώπη τρέμει πραγματικά την Ελληνική χρεοκοπία εντός του ευρώ, λέει στην Ελληνική αποστολή ψυχρά “ΟΧΙ” και τους λέει: αν δεν θέλετε να υπογράψετε την συμφωνία, γυρίστε στην Ελλάδα και χρεοκοπήστε.

Είναι η στιγμή, που η Ελληνική αποστολή κάνει διπλή “κολοτούμπα», αφήνει στην άκρη τις ψευτομαγκιές με τα ανοιχτά πουκάμισα, βάζει την “ουρά στα σκέλια” και υπογράφει την συνέχιση των μνημονίων, με την νέα ονομασία “συμφωνίες”. Είναι η στιγμή που ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γκλέζος , “τα παίρνει στο κρανίο” και λέει επί λέξη με ανοιχτή επιστολή στους Έλληνες, “λυπάμαι που συνήργησα σε αυτήν την ψευδαίσθηση”.

Μόλις γυρίζουν στην Ελλάδα αρχίζει φυσικά η προπαγάνδα. Είναι διχασμένη προπαγάνδα, διότι τα προσκείμενα μέσα στους Γερμανούς λένε τα δικά τους και τα προσκείμενα στους Αμερικανούς πάλι τα δικά τους. Αυτό φυσικά θα έχετε καταλάβει πως το ζούμε μέχρι σήμερα και φυσικά δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες που βρίσκεται η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται πουθενά σε αυτά που λένε, αφού και οι δύο πλευρές τα λένε όπως τους βολεύει.
Η αλήθεια σήμερα είναι η εξής:
Μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου να έβαλε την “ουρά στα σκέλια” και να υπόγραψε την συνέχιση των μνημονίων, αλλά από τότε κοροϊδεύει συνεχώς τους Γερμανούς, αφού δεν εφαρμόζει τίποτα προς όφελος των Γερμανών, από αυτά που υπέγραψε.

Εφαρμόζει συμφωνίες γενικής καταστροφής της Ελλάδος, όπως την αύξηση των λαθρομεταναστών, κλείσιμο στρατοπέδων, αποδυνάμωση στρατού με απόλυση επαγγελματιών οπλιτών, εκφυλισμό των Ελλήνων με εισαγωγή του νόμου Ιθαγένειας και διάφορα άλλα , που διαλύουν την Ελλάδα.
Αλλά αυτά εξυπηρετούν και τους δύο, αφού δεν ενδιαφέρεται κανείς για τους Έλληνες. Και οι μεν και οι δε, θέλουν να μας αφανίσουν. Αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι οι Έλληνες, αλλά η γή και όλος ο πλούτος της Ελλάδος.

Οι Γερμανοί όμως αυτήν την στιγμή είναι φοβερά εκνευρισμένοι, γιατί ο Τσίπρας και η Αμερικανοπαρέα του, τους κοροϊδεύει χοντρά. Και αυτό το κάνει για να τους εξοργίσει και να μας χρεοκοπήσουν. Γιατί το κλειδί της χρεοκοπίας το κρατάνε οι Γερμανοί. Αυτοί διαχειρίζονται όλο το ταμείο του Ελληνικού Κράτους μέσα από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Αν θέλουν και αφήνουν χρήμα μέσα στον λογαριασμό, πληρώνει τις υποχρεώσεις του το Ελληνικό Δημόσιο. Αν κλείσουν τον λογαριασμό, ΤΕΡΜΑ και ΠΑΠΑΛΑ.
Η Κυβέρνηση όμως τους έπαιξε και άλλη κοροϊδία. Ενώ αυτοί άφησαν τα χρήματα για να πληρωθεί το ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου, η Κυβέρνηση δεν το πλήρωσε.Αυτά τα λέω για να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζεται και από δω και από κει.
Η Κυβέρνηση, σας λέω ΣΤΕΓΝΑ, ΨΥΧΡΑ, και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ προκαλεί τους Γερμανούς για να μας χρεοκοπήσουν . Οι Γερμανοί είναι “τρελαμένοι” με αυτήν την κοροϊδία, αλλά σκέφτονται πως αν χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, θα έχουν και αυτοί συνέπειες. Και δεν μπορούν να υπολογίσουν το μέγεθος των συνεπειών.
Γι’ αυτό και “φορτώνουν” μέσω ELA, συνέχεια τις Ελληνικές Τράπεζες, αφού υπάρχει μεγάλη εκροή κεφαλαίων. Τρία δις έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Αλλά και με αυτό που είδαν στις 5 Ιουνίου, δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη πως η Ελληνική κυβέρνηση θα πληρώσει τέλος Ιουνίου το 1.6 δις, και ας έχει λεφτά στο ταμείο.
Έτσι έχουν τα πράγματα σε γενικές γραμμές και το θέμα είναι, πότε θα τελειώσει η υπομονή των Γερμανών και πότε θα πατήσουν το κουμπί και θα κλείσουν τον λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Από την άλλη, ότι βλέπετε να κάνει η κυβέρνηση, είναι μία προπαγάνδα για να διαμορφώνει ένα ψεύτικο προφίλ στον Ελληνικό λαό. Ενώ κάνει τα πάντα για να φέρει την Ελλάδα σε χρεοκοπία μέσα στο ευρώ, όπως είναι σχεδιασμένο από τον Σόρος και τους Αμερικανούς κερδοσκόπους.
Αν ήθελαν το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων, δεν θα περίμεναν την χρεοκοπία και τον όλεθρο, αλλά εδώ και τόσους μήνες που κοροϊδεύουν με τις διαπραγματεύσεις, θα είχαν κάνει υποδομή για επιστροφή στην δραχμή.
Αλλά την δραχμή δεν την θέλει κανένας και να μην σας ξεγελάει η προπαγάνδα που γίνεται. Η δραχμή δημιουργεί ανεξάρτητη οικονομία και κανένας δεν θέλει ανεξάρτητη Οικονομία στην Ελλάδα. Και να γνωρίζουμε πως ο Τσίπρας δεν έχει εντολή να φέρει την δραχμή, αλλά να μας δέσει στο άρμα του Αμερικάνικου δολαρίου.

Αυτή είναι η επιθυμία του Σόρος. Να μας βγάλει από το ευρώ και να μας πάει χρεοκοπημένους στο Αμερικάνικο δολάριο.
Έτσι έχουν τα πράγματα και ότι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα. Όσο για τις συμφωνίες με Ρώσους, Γάλλους, Πορτογάλους, Κινέζους, αυτά είναι ωραία “πυροτεχνήματα” προπαγάνδας, για να φτιάχνουν λίγο το δημόσιο προφίλ της Κυβέρνησης.
Γιατί αν ο λαός καταλάβει και την προδοσία της Σ-ΑΝΕΛ κυβέρνησης, τότε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ;;;;;;;
ΕΕΕ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;
Προσωπικά θα έλεγα να ετοιμάζουν το ελικόπτερο, γιατί για κυβέρνηση ξανά, δεν τους βλέπω.
Μία φορά “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ήταν αρκετή. Καταλάβαμε.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.