Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ 2016 !

papadakhs karta polith 2016 daily news gr 01 11 2015

Παρακαλάει ο Γιώργος Παπαδάκης: «κάντε το», να φέρει δηλαδή η Κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2016 την Κάρτα του Πολίτη!

Εκεί πού μας χρωστούσαν, μας παίρνουν και το βόδι.
Τα Μ.Μ.Ε. και οι ακριβοπληρωμένοι κλόουν τους στο σατανικό παιχνίδι της απάνθρωπης απόλυτης δικτατορίας των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων 666, και αναπόφευκτα έτσι και περάσει, στην πορεία για το τελικό σφράγισμα στο σώμα μας!

Σημειωτέον, έτσι για να μην μας παρουσιάζεται ο κ. Παπαδάκης ως έμπονος και αυτόκλητος αντιπρόσωπος του Ελληνικού λαού, κοπτόμενος ντεμέκ για την εξυπηρέτησή μας, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού καταψήφισε πανηγυρικώς στις δύο Δημόσιες Διαβουλεύσεις την τσιπαρισμένη ηλεκτρονική ταυτότητα, πού θα μας ταυτοποιεί με το παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα 666 και θα μας κάνει απόλυτους σκλάβους των προσωπικών μας δεδομένων στα χέρια τρίτων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ώς δημοσιογράφος ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει τούτη την «λεπτομέρεια» πού... τυχαίως ... του ξέφυγε ! Το αυτόν ισχύει και για τον Υπουργό !
Σα δε ντρέπεστε παπαγάλοι και πρόδρομοι της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου ! Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε αντί ημών χωρίς ημάς. Άντε στα σπίτια σας να κάνετε κουμάντο εκεί και όχι στα εκατομμύρια των Ελλήνων και στα δικά μας σπίτια μέσα από το διαβολοκούτι σας.

Τελευταία τροποποίησηΚυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 04:25
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto