Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έλληνα μου, τι ΔΕΝ έχεις καταλάβει τελικά ?

δημοκρατικη ενοτητα ελευθερων πολιτων ελευθερια dailynews 09 12 2015
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει ότι είναι πλέον απόλυτα τεκμηριωμένο, το γεγονός ότι οι τραπεζίτες, σε συνεργία με το πολιτικό προσωπικό και άλλους απάτριδες συμφεροντολόγους, έχουν διαπράξει την μεγαλύτερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ όλων των εποχών, υπεξαιρώντας τουλάχιστον 233 Δις από τους Έλληνες Πολίτες και ταυτόχρονα με ΔΟΛΟ και ΠΡΟΘΕΣΗ ισοπέδωσαν την Εθνική οικονομία και παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει ότι όλα αυτά τα κλαπέντα (που άλλοι έκλεψαν, αλλά εσύ θα τα πληρώσεις) θα κληθείς εσύ και τα παιδιά σου να τα πληρώσεις με το ΖΟΡΙ μέσω εφορίας (ΕΝΦΙΑ, υπερφορολόγηση, κ.τ.λ.) και κατασχέσεων μέσω τραπεζών, άσχετα του ότι ποτέ ΔΕΝ θα μπορέσεις να τα ξεπληρώσεις, ούτε εσύ, αλλά ούτε και τα παιδιά των παιδιών σου, εις τους αιώνες των αιώνων ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει ότι σου μείωσαν τον μισθό , την σύνταξη ή σε άφησαν άνεργο και ανασφάλιστο με ΔΟΛΟ και ΠΡΟΘΕΣΗ, προκειμένου να σε κάνουν δούλο ή ακόμα και να σε εξαλείψουν ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει για ποιο λόγο στέλνουν ορδές πεινασμένων λαθρομεταναστών στην Χώρα μας ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει ότι κανείς ΔΕΝ δικαιούται να κάνει κουμάντο στην Χώρα σου χωρίς την άδεια σου, πόσο μάλλον να εκχωρεί την Εθνική κυριαρχία ή να διαπράττει γενοκτονία ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει ότι κανείς ΔΕΝ δικαιούται να παραβιάζει ή να καταργεί τα ατομικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα σου ???
ΔΕΝ έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει ότι είσαι το ΘΥΜΑ αυτής της ΑΠΑΤΗΣ που οδήγησε και στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ???
• ΔΕΝ έχεις ακόμη καταλάβει, ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΩΣ, σαν θύμα απάτης ΔΕΝ οφείλεις τίποτα, αλλά σου ΟΦΕΙΛΟΥΝ αποζημίωση???
• ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «Δ.ΕΝ.» ???
• ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ???
Ο «δρόμος» αυτός έχει συγκεκριμένο όνομα και λέγεται «Δ.ΕΝ.» !!! Είναι ο μόνος «δρόμος» για την αποκατάσταση των Δικαίων σου … Εάν πραγματικά νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι για όσα και όσους αγαπάς, ενημερώσου σήμερα και εγγράψου σαν Ιδρυτικό Μέλος.
http://www.den.com.gr/
Πολιτικός Φορέας: Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»
Νομικός και Κοινωνικός Φορέας: Ελευθερία
Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 00:53
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.