Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Δύο Πακιστανοί θα περνούσαν 40 μετανάστες και πρόσφυγες από τον Έβρο.

Στα χέρια των αρχών έπεσαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 21 και 28 ετών, οι οποίοι θα διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα περίπου σαράντα προσφύγων και μεταναστών.

Τους έπιασαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας σε παρέβρια περιοχή του Διλόφου Έβρου.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν τη στιγμή που εισήλθαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα την οποία είχαν προσδέσει σε σταθερό σημείο με σχοινί μήκους 40 μέτρων, προκειμένου στη συνέχεια να επιστρέψουν στην τούρκικη όχθη και να παραλάβουν την 40μελη ομάδα προσφύγων και παράτυπων μεταναστών.

Θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου.

Πηγή: newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.