Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

eklhsh apo katoikous ths eidomenhs daily news gr com 28 02 2016
ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Αγαπητή Συνελληνες: μετά από ότι έχει προκύψει στα νησιά μας, και την ίδρυση hot spot σε όλη την χώρα με σκοπό τις φυλετικές διαμάχες εντός της Ελλάδος στημένα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, προτείνουμε.
Προσεγγίστε μετανάστες που γνωρίζουν αγγλικά και εξηγήστε τους ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των χωρών τους και για τα δεινά που τους έχουν προκύψει και θα συνεχίσουν να προκύπτουν.
Ενημερώστε τους πως την ευθύνη την έχουν οι πολιτικές ηγεσίες και πως προκάλεσαν την προσφυγιά με σκοπό να δημιουργήσουν κοινωνικές και φυλετικές αντιπαραθέσεις ώστε να αλληλοσκοτωθούμε και αυτοί να μείνουν αλώβητη.
Γνωρίζουμε πως τους έχουν παρουσιάσει μια Ευρώπη σαν την γη της επαγγελίας, και τώρα τους εγκλωβίζουν κάτω από άθλιες συνθήκες με σκοπό το φυλετικό μίσος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στρέψτε τους μετανάστες εναντίων τον πολιτικών και των οικογενειών τους, οδηγήστε τους στα σπίτια τους, πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα, δημιουργήστε τους τα ίδια προβλήματα που δημιουργούν σε εμάς και τους μετανάστες.
Οδηγήστε τους στην περιφέρεια στον περιφερειάρχη να ζητήσουν από αυτούς εξηγήσεις.
Στρέψτε τα ίδια τους τα όπλα εναντίων τους, κάντε τους να μην θέλουν να ζήσουν,
Κουνηθείτε έλληνες τώρα είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα τους πετάξουμε στην θάλασσα, πριν το πράξουν σε εμάς.

Μην πιστεύετε τίποτα, έλεγαν και θα συνεχίσουν να μας λένε ψέματα.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.