Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ! ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !

kalpakidhs themis kleisimo eforias kavalas agrotes mploka daily news gr 29 02 2016
Οι αγρότες συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους. Σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, οι αγρότες με συντονιστή τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου, κ. Θέμη Καλπακίδη, κλείσανε συμβολικά την εφορία Καβάλας, δίνοντας ένα μήνυμα της παρουσίας τους, ενάντια στα καταστροφικά μέτρα της κυβερνήσεως , για τους αγρότες.

Ο κ. Καλπακίδης δήλωσε:

Τα αιτήματά μας είναι το ασφαλιστικό , το φορολογικό και το κόστος παραγωγής, όπου αν η κυβέρνηση περάσει αυτά τα μέτρα, θα είναι η ταφόπλακα για όλους μας, όχι μόνο για τους αγρότες αλλά και γενικότερα για όλη την Ελληνική κοινωνία.

Ο αγώνας μας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, ένας αγώνας που αφορά όλη την Ελληνική κοινωνία, όλους όσους ζουν, δουλεύουν και κατοικούν εδώ, στην Ελλάδα, γιατί βλέπουν ότι τα τελευταία χρόνια δεν δίνεται κανένα κίνητρο στο να υπάρχει ανάπτυξη στην χώρα, παρά μόνο αντικίνητρα, για να φύγουμε, όσοι δουλεύουμε και κατοικούμε εδώ.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είναι ευθύνη της κυβέρνησης για ότι θα συμβεί παρακάτω.

Εμείς συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, και με απώτερο σκοπό να μην περάσουν τα συγκεκριμένα μέτρα. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να συμμετέχει όλη η Ελληνική κοινωνία, προκειμένου να μην περάσουν αυτά !

Πολύ μεγάλη ευθύνη έχει και η κυβέρνηση και όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και θα πρέπει να δεσμευτούν σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, ο οποίος ουσιαστικά θα μας βγάλει από αυτό το αδιέξοδο, προκειμένου να υπάρχει και μια οικονομική ανάσα στην χώρα.

Αυτό δεν γίνεται με το να διώχνουμε επενδύσεις, αλλά αντιθέτως, να δίνουμε κίνητρα και να υπάρχει ουσιαστική παραγωγή και παραγωγική ανασυγκρότηση η οποία την βλέπουμε μόνο στα χαρτιά !

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.



kalpakidhs themis kleisimo eforias kavalas agrotes mploka daily news gr 29 02 2016 2

Τελευταία τροποποίησηΔευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 19:49
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.