Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μία απόπειρα αυτοκτονίας και μία δολοφονία...

Πώς συνδέονται οι δύο υποθέσεις

Βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών έχει ξεσπάσει στο Ζεφύρι εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων παίχτηκε ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό.

Η κόντρα που βάφτηκε με αίμα άρχισε από ένα παιχνίδι δύο δεκάχρονων στο Ζεφύρι τον Αύγουστο του 2011. Τότε τα δύο παιδιά έπαιζαν με τα όπλα των πατεράδων τους αλλά το ένα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα το ένα παιδί να πέσει νεκρό.

Έτσι, άρχισε η βεντέτα που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά επεισόδια με ανταλλαγές πυροβολισμών, επιθέσεις σε σπίτια ακόμη και απόπειρες αυτοκτονίας.

Η συνέχεια του δράματος

Τον Οκτώβριο του 2011 ο 19χρονος γιος της 37χρονης που πυροβόλησε σήμερα στα δικαστήρια, τραυμάτισε έναν 14χρονο συγγενή των δύο θυμάτων.

Για εκδίκηση η άλλη οικογένεια σκότωσε τον 19χρονο λίγες ημέρες αργότερα. Τον Ιανουάριο οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Ζεφύρι τον 33χρονο (νεκρός σήμερα) και λίγο καιρό αργότερα τον 25χρονο ετεροθαλή αδερφό του που τραυματίστηκε στο πόδι.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Στις 31 Αυγούστου η μητέρα του 25χρονου που τραυματίστηκε σήμερα στο πόδι, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς είχε ανέβει στον 8ο όροφο του συγκροτήματος όπου στεγάζεται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Η γυναίκα τότε ζητούσε την αποφυλάκιση του παιδιού της φωνάζοντας ότι είναι αθώος. Σήμερα, η άλλη μητέρα με το όπλο στα χέρια σκότωσε τον έναν και τραυμάτισε σοβαρά το δεύτερο γιο της 50χρονης.

Πηγή: newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.