Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ιστιοφόρο βρέθηκε βυθισμένο στην περιοχή του Σουνίου.

Το ιστιοφόρο «ZIESJOEM», με σημαία Ολλανδίας, που αγνοείται από τις 28 Ιανουαρίου 2014, και το οποίο είχε μοναδικό επιβαίνοντα έναν 27χρονο, εντοπίστηκε βυθισμένο στο νότιο άκρο της νησίδας Πάτροκλος, στην περιοχή του Σουνίου.


Στο σημείο έσπευσε πλωτό σκάφος του λιμενικού από το Λαύριο και άνδρες της μονάδας υποβρυχίων αποστολών, με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη, ερεύνησαν στο εσωτερικό τού ιστιοφόρου για τον εντοπισμό τού 27χρονου κυβερνήτη, με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Ο 27χρονος είχε αναχωρήσει με το ιστιοφόρο στις 28 Ιανουαρίου από τη Μαρίνα Αλίμου και την τελευταία φορά που επικοινώνησε δήλωσε μηχανική βλάβη. Τότε είχε αναφέρει ότι συνεχίζει το ταξίδι του, μόνο με τη χρήση των ιστίων τού σκάφους.
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.