Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ανακοίνωση γραφείου τύπου του Πασοκ για τον θάνατο του Βασίλη Κανελλόπουλου.

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Κανελλόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Κανελλόπουλος ένας εξαίρετος άνθρωπος, μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή, με σημαντική και πολυετή επαγγελματική διαδρομή στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο, την καλοσύνη και το ήθος του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια που θρηνεί την απώλειά του".

 

Ο δημοσιογράφος Βασίλειος Κανελλόπουλος «έφυγε» χθες (Τετάρτη) από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ο Βασίλης Κανελλόπουλος γεννήθηκε στο Βλόγγο Αρκαδίας, το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, σπούδασε Δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1981 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ως ελεύθερος ρεπόρτερ και εν συνεχεία ως συντάκτης του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Ακολούθως εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Η κηδεία του Βασίλη Κανελλόπουλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στη 1 μ.μ. στον Βλόγγο Αρκαδίας.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.