Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Πρόστιμα 18.000 ευρώ μοίρασε το ΕΣΡ.

Την εμπλοκή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στη γνωμοδότηση επί των τυχερών τηλεπαιχνιδιών ζητούν με την επιστολή τους τα μέλη της ανεξάρτητης Αρχής.

Σε σχετικό έγγραφο που εστάλη στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και στη Βουλή, το Συμβούλιο, αναλύοντας τις θέσεις για τη νομοθεσία περί μετάδοσης τυχερών παιχνιδιών από την τηλεόραση, ζητάει να διατυπωθεί εκ νέου το άρθρο 53 του ν.4209/2013, ώστε να μην αποφασίζει από μόνη της η ΕΕΕΠ για τα τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται.

Εξάλλου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ για υπέρβαση χρόνου διαφημίσεων και 15.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 για σωρεία παραβάσεων, όπως χαμηλή ποιότητα γλώσσας, προστασία ανηλίκων, κ.α.
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.