Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ξυλοφόρτωσαν άγρια υποψήφια δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία στη συνέχεια απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο της κας Ιωαννίδου και άρχισαν να την κτυπούν με μανία. Όπως αναφέρει η ίδια, ήταν μόνη της εκείνη τη στιγμή.

Οι άγνωστοι αποχώρησαν αφήνοντας την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο facebook, οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια την άτυχη γυναίκα. Η κα Ιωαννίδου καταγγέλλει ότι στόχος του ήταν η απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τον δήμο, κάτι που έκανε μετά την επίθεση που δέχθηκε.

«Απέσυρα την υποψηφιότητά μου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες. Απευθύνομαι στους “κυρίους” και τους παρουσιάζω το δημιούργημά τους. Ας είναι καλά με τη συνείδησή τους… (…) Είστε αδίστακτοι. Είστε θρασύδειλοι. Είστε κακομοίρηδες και άρρωστοι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό που κάνετε μα δεν έχετε αξιοπρέπεια, δε ξέρετε τι θα πει εντιμότητα» δήλωσε -μεταξύ άλλων- η ίδια.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.