Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Όλη η αλήθεια για την φωτογραφία του ΚΤΕΛ Καβάλας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα το πρωϊ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media, μια φωτογραφία μέσα από τις τουαλέτες των ΚΤΕΛ Καβάλας, που συνοδεύεται από άρθρο που αναφέρει μεταξύ άλλων, πως για να μπεις στις τουαλέτες των ΚΤΕΛ Καβάλας, πρέπει να πληρώσεις 0,50 Ευρώ για να σου δώσουν χαρτί υγείας γιατί μέσα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Το παραπάνω είναι αληθινό και δε χωράει αμφιβολία.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Πολλοί βιάστηκαν να κατακρίνουν την πόλη της Καβάλας για το εν λόγω σκηνικό λες και μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά.

Αυτή η κατάσταση, συμβαίνει και στα ΚΤΕΛ Λιοσίων, αλλά και στον σταθμό Λαρίσης, στα ΚΤΕΛ Κηφισού, και σε πολλά ακόμα ΚΤΕΛ ανά την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο εξωτερικό, αυτή η εικόνα είναι συνηθισμένη. Στο Άμστερνταμ αλλά και στο Βερολίνο, πληρώνεις την τουαλέτα ακόμα και σε μέρη που κάθεσαι για το φαγητό σου (εστιατόρια). Η ίδια εικόνα και στις Βρυξέλλες, όπου το ποσό είναι 0,70 Ευρώ.

Συνεπώς, δε μπορούμε να μιλάμε για αυτό το περιστατικό, την ώρα που όλοι οι πολιτισμένοι λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.