Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Έδιωξαν τη θυρωρό του υπουργείου Εξωτερικών: Είχε να πάει 11 μήνες για δουλειά!

Την οριστική παύση μιας θυρωρού στο Υπουργείο Εξωτερικών επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η εν λόγω υπάλληλος απουσίαζε επί 11 μήνες από τη θέση της. Συγκεκριμένα είχε να εμφανιστεί στη δουλειά της από τις 30 Αυγούστου 2010 ως τις 27 Ιουλίου 2011 χωρίς να έχει λάβει αναρρωτική ή άλλου είδους άδεια!

Η παύση της υπαλλήλου είχε αποφασιστεί αρχικά από το πειθαρχικό συμβούλιο του ΥΠΕΞ. Η θυρωρός επικαλέστηκε τηλεφωνικά προβλήματα υγείας και υποστήριξε πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Τελικά, προσκόμισε σε ανεπίσημη μετάφραση ιατρικά πιστοποιητικά από τα οποία βεβαιώνεται ότι νοσηλεύθηκε σε διάφορα ιατρικά κέντρα εξαιτίας διαφόρων παθήσεων.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.