Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ξάνθη: Έκλεψαν τα παγωτά και πήγαν στην εκκλησία

Ο λόγος για τους άγνωστους δράστες, που ξημερώματα του Αγίου Πνεύματος, έβαλαν στόχο ένα... ψυγείο παγωτών, σε ψιλικατζίδικο στη Διομήδεια Ξάνθης.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, οι δράστες, έσπασαν το ψυγείο, που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος και αφαίρεσαν όλα τα παγωτά που βρίσκονταν μέσα. 
Στη συνέχεια, έχοντας στην κατοχή τους τη λεία τους πήγαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από το ψιλικατζίδικο στην πλατεία του χωριού, όπου έστησαν το δικό τους πάρτι. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντίκρισε τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει οι δράστες νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά του ενώ άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία για το συμβάν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες δεν επιχείρησαν να διαρρήξουν το ίδιο το κατάστημα αλλά αρκέστηκαν στα παγωτά, ίχνη των οποίων βρέθηκε στον αύλιο χώρο της εκκλησίας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοιου τύπου ληστείες, τόσο σε χωριά της Ξάνθης όσο και σε καταστήματα εντός της πόλης.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.