Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ισοβίτης πουλάει προστασία σε γνωστό επιχειρηματία.

- Ο κατάδικος φέρεται να ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό από την οικογένεια Λευκαρίτη για να τον «προστατεύσει»
- Λευκαρίτης και Νικολάου κρατούνται στην ειδική πτέρυγα υψίστης ασφαλείας 4Α
- Δρακόντεια μέτρα από τη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών για να αποφευχθούν ξυλοδαρμοί και βασανιστήρια εναντίον τους

 

Ο άγραφος «νόμος» των φυλακών προβλέπει ξυλοδαρμό και άλλου είδους βασανιστήρια σε βάρος ατόμων, που καταδικάζονται για αδικήματα σεξουαλικής φύσης με ανήλικα θύματα, από συγκρατούμενους τους.

Αυτή την κατάσταση φέρεται να επιδίωξε να εκμεταλλευθεί ισοβίτης των Κεντρικών Φυλακών ζητώντας μεγάλο χρηματικό ποσό από το οικογενειακό περιβάλλον του Άκη Λευκαρίτη για να εγγυηθεί την προστασία του και να εμποδίσει τις επιθετικές διαθέσεις των υπόλοιπων καταδίκων εναντίον του επιχειρηματία από τη Λάρνακα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή». Ο ισοβίτης για να πείσει το περιβάλλον Λευκαρίτη να δώσει τα χρήματα φαίνεται πως προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύσουν κατά της σωματικής ακεραιότητας του κρατούμενου.

Ο Άκης Λευκαρίτης, όπως και ο 35χρονος συγκατηγορούμενός του Νίκος Νικολάου, κρατείται στην ειδική πτέρυγα υψίστης ασφαλείας 4Α, μέχρι τουλάχιστον την τελική εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον τους για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών, με τη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών να έχει λάβει δρακόντεια μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν επιθέσεις ή και βασανισμοί των δύο κρατουμένων.

 

ΠΗΓΗ: NEWSIT.GR

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.