Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Εκστρατεία ελέγχου οδηγών δικύκλων θα αρχίσει από αύριο

Εκστρατεία ελέγχου οδηγών δικύκλων θα αρχίσει από αύριο, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης.

Η εν λόγω εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 του μήνα, ενώ βασικοί στόχοι της είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση και πάταξη του φαινομένου της διάπραξης τροχαίων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία θα ελέγχει ενδεχόμενα τροχαία αδικήματα, με κυριότερα την οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, αδικήματα που αφορούν παράνομες μετατροπές των μοτοποδηλάτων σε μοτοσικλέτες με την ενίσχυση του κυβισμού των μηχανών τους, αλλά και σωρεία άλλων παραβάσεων, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων και γενικότερα του κοινού.

Πηγή: newsit.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.