Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Συνταξιούχος πλήρωσε 1.712 ευρώ για «μαϊμού» ταξίδι

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης από δύο επιτήδειους, που διαφήμιζαν στο διαδίκτυο ταξίδι στο εξωτερικό σε χαμηλή τιμή, έπεσε συνταξιούχος από τη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες της απάτης ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 59 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τους, είχαν δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης -το οποίο δήθεν ανήκε σε ταξιδιωτικό γραφείο- μέσω του οποίου διαφήμιζαν δελεαστικές προσφορές για ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο ηλικιωμένος άντρας εντόπισε, τον περσινό Ιούλιο, τον συγκεκριμένο λογαριασμό και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον 31 ετών δράστη, καταθέτοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσό 1.712 ευρώ για την υποτιθέμενη αγορά ταξιδιού, χωρίς όμως ποτέ να πάρει στα χέρια του παραστατικά για την πραγματοποίησή του.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.