Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τη σοκολάτα

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη σοκολάτα, προκηρύσσει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την δημιουργία μίας μεγάλης ομαδικής έκθεσης σε χώρους του Εργοστάσιου - Μουσείου Σοκολάτας, στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, ενώ δεν τίθεται περιορισμός ως προς το ύφος, το περιεχόμενο και τα λοιπά χαρακτηριστικά ή δομικά στοιχεία των φωτογραφιών, που θα υποβληθούν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να στείλουν έως τις 13 Αυγούστου τις φωτογραφίες τους.

Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον Επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, Εικαστικό - Φωτογράφο και μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας του εργοστασίου - μουσείου σοκολάτας με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για έξι ολόκληρους μήνες.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.