Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ η κόρη του Μανώλη Καψή για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

KAPSIS, NARKOTIKA, ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ ΚΑΨΗ, ALEXANDRA KAPSI,

Σοκ και ερωτηματικά, έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της κόρης του γνωστού δημοσιογράφου του Mega Μανώλη Καψή για κατοχή και χρήση ινδικής κάνναβης. Η 22 χρονών Αλεξάνδρα Καψή συνελήφθη την Τετάρτης κατά τις πρωινές ώρες, από άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και την Πέμπτη το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, μικρή Αλεξάνδρα έφθασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προκειμένου, να επισκεφθεί το Art Beach Festival, λόγω του ότι σπουδάζει σε Σχολή Καλών Τεχνών.

Κατά την αποβίβασή της ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής του Λιμενικού μύρισε την κάνναβη που είχε επάνω της.

Οι λιμενικές αρχές την σταμάτησαν και στον σωματικό έλεγχο που της κάνανε, βρήκαν να έχει κρυμμένη μέσα στα ρούχα της μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ινδική κάνναβη (χασίς) βάρους 21,75 γραμμαρίων. Αμέσως οι αξιωματικοί του Λιμενικού πέρασαν χειροπέδες στην Αλεξάνδρα Καψή και την οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά προκειμένου να γίνει έρευνα και στο σπίτι όπου διαμένει η 22χρονη, στο κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 21χρονο φίλο και συγκάτοικο της νεαρής κοπέλας και τον συνέλαβαν, καθώς κατά την έρευνα στο σπίτι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα δύο νεαρά παιδιά το είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης!

Τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι της Αλεξάνδρας Καψή στην Αθήνα !

kapsi alexandra

1. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 53,8 γραμμαρίων2
2. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 9,9 γραμμαρίων
3. Mία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων
4. Ένα σπαστήρα-τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης
5. Μία γυάλινη πίπα καπνίσματος
6. Μία ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού εντοπίστηκαν:

7. Τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης
8. Ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης
9. Ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου
10. Έξι δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
11. Ένα μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
12. Τρεις μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας
13. Μία μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Στην κατοικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικός της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Η Αλεξάνδρα Καψή, μετά την απολογία της αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ ο φίλος της, φέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αλλά, με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στην οικία Αστυνομική Αρχή.

 

Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 14:25
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.