Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

1000 Ευρώ το άτομο για να δούνε Ρέμο και Ιγκλέσιας !

remosigklesias31072014
1.000 ευρώ το άτομο κόστιζαν οι θέσεις στα πρώτα τραπέζια στη χλιδάτη συναυλία που στήθηκε στο «Nammos» στην Ψαρού. Πλωτή σκηνή, σαμπάνιες και σόου πυροτεχνημάτων…

Δύο εκατομμύρια ευρώ τζίρος σε μία βραδιά για μία συναυλία…: τόσα πλήρωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Οικονομικών, οι περίπου 2.000 άνθρωποι -στην πλειονότητά τους επιχειρηματίες και κοσμικοί- που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι χλιδής του δημοφιλούς μπαρ – ρέστοραν της Μυκόνου «Nammos». Σταθερός πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και επίσημος προσκεκλημένος ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος στα 71 του χρόνια έμαθε πώς διασκεδάζουν οι πλούσιοι και διάσημοι στη Μύκονο..

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όλα ήταν έτοιμα για το λαμπερό πάρτι της χρονιάς. Η πλωτή σκηνή βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την παραλία, τα τραπέζια, οι καρέκλες και, φυσικά, οι σαμπανιέρες είχαν στηθεί. Οσο περνούσε η ώρα και βράδιαζε, η Ψαρού έμοιαζε απροσπέλαστη.

Οι τιμές για τις καλές θέσεις, φυσικά, και ήταν για λίγους: 1.000 το άτομο για τραπέζι στην πρώτη σειρά με φαγητό και σαμπάνια, 600 ευρώ στη δεύτερη σειρά, 300 ευρώ στην τρίτη σειρά με λιγότερες παροχές… Ωστόσο οι διοργανωτές της βραδιάς ορθώς φρόντισαν και γι” αυτούς που δεν είχαν τη δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, διαθέτοντας ακόμη μία ομάδα εισιτηρίων κόστους 40 ευρώ για μία θέση στο μπαρ κι ένα ποτό. Αυτήν τη φορά πάντως, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, δεν έγινε πάρτι… φοροδιαφυγής, καθώς οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν ακροβολιστεί σε όλα τα επίμαχα πόστα προκειμένου να μην τους ξεφύγει το παραμικρό. Ετσι, λοιπόν, αποδόθηκε κανονικά ο ΦΠΑ, που ανερχόταν στο ποσό των 500.000 ευρώ.

Πρώτος εμφανίστηκε στη σκηνή ο Χούλιο Ιγκλέσιας, καλοντυμένος και αριστοκρατικός, χωρίς, ωστόσο, να έχει αντιληφθεί επακριβώς το ύφος του χώρου όπου θα τραγουδούσε. Γιατί μετά το πρώτο θερμό χειροκρότημα άρχισαν οι φωνές, οι σαμπάνιες και τα γέλια, σκηνικό που φαίνεται να έφερε σε δύσκολη θέση τον τραγουδιστή, ο οποίος αναγκάστηκε να ζητήσει στο κοινό, αρκετές φορές, να κάνει ησυχία. Προφανώς και δεν ήξερε πως στην Ψαρού δεν πληρώνει κάποιος 1.000 ευρώ για να παρακολουθήσει σιωπηλός μία συναυλία -αυτά γίνονται μόνον στο Ηρώδειο-, αλλά για να κάνει… σαματά.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας μοιράστηκε με τον Αντώνη Ρέμο κάποια ντουέτα, μεταξύ των οποίων και το «My way» του Φρανκ Σινάτρα, αποσπώντας ζωηρές επευφημίες και χειροκροτήματα. Στο φινάλε της κοινής τους εμφάνισης οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φίλησαν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι περισσότεροι περίμεναν τη στιγμή που θα αρχίσει το πρόγραμμα του Ρέμου για να ξεσαλώσουν. Και μόλις ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει τις πρώτες γνωστές επιτυχίες του ανέβηκε η διάθεση, σηκώθηκαν όρθιοι οι περισσότεροι, ξεκίνησε ο χορός κι άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις πανάκριβες σαμπάνιες. Ο Ρέμος, πάντως, φέτος ούτε που τις άγγιξε τις σαμπάνιες. Δεν τις κοίταξε καν. «Οχι τα ίδια πάλι. Δυο βδομάδες έδινα πέρυσι συνεντεύξεις γι” αυτές εδώ. Πήγαινέ τες μακριά και κέρασε τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν», έσπευσε να πει όταν έφεραν μπροστά στα πόδια του το πρώτο κιβώτιο.

Η βραδιά έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.