Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Σοφία Παπανδρέου. Πουλάει το φτωχικό της για να ξεχρεώσει την εφορία !

papandreousofiaspiti05082014

Χρέη στην εφορία που αγγίζουν τις 700.000 € οδηγούν την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του Ανδρέα, να πουλήσει τις τέσσερις μεζονέτες στο Καστρί που πήρε με αντιπαροχή.

Οι μεζονέτες στις οδούς Ανατολικής Ρωμυλίας, Παπαφλέσσα και Δάφνης στο Καστρί, καταλαμβάνουν συνολική έκταση 5,5 στρεμμάτων και πωλούνται προς 4.000 ευρώ/τ.μ. σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο.

Η Σοφία Παπανδρέου φιλοδοξεί να εισπράξει ποσό που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο, οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι φαίνεται ότι κάνουν σκληρά παζάρια θεωρώντας υπερβολικά υψηλό το τίμημα και επειδή γνωρίζουν ότι ο πωλητής «καίγεται» για ρευστό.

Ένα μέρος από τα χρέη της Σ. Παππανδρέου, περί τα 200.000 ευρώ, έχουν ρυθμιστεί και πληρώνονται οι δόσεις ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα ένα άλλο μεγάλο ποσό που θα πρέπει κι αυτό να ενταχθεί σε διαδικασία ρύθμισης προτού καταστεί ληξιπρόθεσμο. Το συγκρότημα κατοικιών φέρονται να έχουν ζητήσει δύο γνωστοί εφοπλιστές κι ένας επιχειρηματίας που ζει στα βόρεια προάστια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» μια από τις μεζονέτες νοικιάζει ο δευτερότοκος γιος του τέως, Νικόλαος.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.