Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΟΑΕΕ: Απειλεί να κατασχέσει ΚΑΙ τα ΤΑΞΙ

Μετά τα κατασχετήρια που στέλνει το υπουργείο Οικονομικών για δέσμευση της ακίνητης περιουσίας σε όσους φορολογούμενους χρωστούν προς το Δημόσιο, τώρα ο ΟΑΕΕ απειλεί να κατασχέσει ακόμα και τα ταξί.

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απειλούν να απαντήσουν οι οδηγοί ταξί στα ειδοποιητήρια που λαμβάνουν με τα οποία ο ΟΑΕΕ τους γνωστοποιεί ότι θα προβεί σε κατασχέσεις για οφειλές προς το Δημόσιο.

«Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Όχι μόνο θα αντιδράσουμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι αυτή τη φορά να φτάσουμε στα άκρα. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο αν θελήσουν να πάρουν τα αυτοκίνητα της δουλειάς μας», δηλώνει στη «Δημοκρατία» ο πρόεδρος του συνδικάτου αυτοκινητιστών, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Θέλουν να μας αφανίσουν εντελώς. Θέλουν να κατασχέσουν τα αυτοκίνητα και τα σπίτια μας. Θέλουν να μας εξαθλιώσουν τελείως», επισημαίνει ο ίδιος, τονίζοντας ότι αν η κυβέρνηση δεν λάβει μέτρα για τις κατασχέσεις, τότε πολύ σύντομα θα λάβει ένα ισχυρό μήνυμα όχι μόνο από τους επαγγελματίες οδηγούς αλλά και από όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ και από όλη την κοινωνία.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.