Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Απέκτησε πινακίδες... θερμιδομετρητές.

Κατατοπιστικότατες οι νέες πινακίδες που τοποθετήθηκαν στους δρόμους της πόλης όχι μόνο για την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά και για τις θερμίδες που θα κάψεις μέχρι τον προορισμό σου αν μεταβείς πεζός, ή αν καβαλήσει το ποδήλατό σου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το thesstoday.gr, στις πινακίδες αναγράφεται αναλυτικά πόση είναι η απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο μέχρι τον προορισμό σου, σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς, πόσο χρόνο θα κάνεις για να διανύσεις την απόσταση που θα επιλέξεις, με τα πόδια αλλά και με το ποδήλατο. Σε ορισμένες μάλιστα αποστάσεις έχει μετρηθεί και μας πληροφορήσει πόσες θερμίδες θα κάψεις.

Για παράδειγμα εάν βρίσκεσαι στο πάρκο της ΧΑΝΘ μπροστά στο σιντριβάνι θα διανύσεις 3.150 μέτρα, πεζός σε 36 λεπτά, με το ποδήλατο θα κάνεις 13 λεπτά και θα καταναλώσεις 165 Κcal, πίνοντας μόνο νερό στη διαδρομή.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.