Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τελετή αφής φλόγας της ελπίδας με την παρουσία της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα στην Αλεξανδρούπολη.

tsanakaafhflogasalex07092014

Στην τελετή αφής της Φλόγας της Ελπίδας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην αρχαία Ζώνη Αλεξανδρούπολης συμμετείχε η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα μαζί με παιδιά του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ, τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Κλωνάρη και εθελοντές - μέλη της οργανωτικής επιτροπής στην Καβάλα των Special Olympics.
H τελετή αφής της Φλόγας της Ελπίδας σηματοδότησε τη συμβολική έναρξη για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, όπου η Φλόγα, μετά από μακρύ ταξίδι και λαμπαδηδρομία επί ελληνικού και βελγικού εδάφους θα ανάψει τον βωμό στο Στάδιο Palais 12 - Brussels στις 13 Σεπτεμβρίου για την τελετή έναρξης.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης η Δήμαρχος Καβάλας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και την πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς Γιάννα Δεσποτοπούλου.
Η Καβάλα είχε την ξεχωριστή χαρά να υποδεχθεί τη Φλόγα της Ελπίδας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Η Φλόγα μεταφέρθηκε από το ύψος του ξενοδοχείου ΕΓΝΑΤΙΑ μέχρι τον Άγιο Παύλο και από εκεί την παρέλαβαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ που μαζί με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου την μετέφεραν δια μέσου της οδούς Ομονοίας στη κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.
tsanakaafhflogasalex 207092014

Τελευταία τροποποίησηΔευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 00:14
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.