Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Συμμετοχή του Θεόδωρου Μαρκόπουλου στην τελετή αφής της φλόγας της ελπίδας.

markopoulosspecialolympics07092014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος παραβρέθηκε την Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014 στην τελετή αφής της Φλόγας της Ελπίδας στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Καβάλας, μαζί με τοπικούς φορείς, τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, τους Εθελοντές των Special Olympics και πλήθος κόσμου.
Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της συμμετοχής των Ατόμων με Αναπηρία στον συγκεκριμένο θεσμό εξαίροντας επίσης και τον ρόλο των εθελοντών και την πολύ σημαντική δράση τους.
Την ίδια ημέρα, συμμετείχε στο Επιστημονικό και Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Παρέμβαση Μαθησιακών και Αναπτυξιακών Δυσκολιών».
Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 04 και 05 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και διοργανώθηκε από την 1η και 2η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Καβάλας σε συνεργασία με το Ψυχολογικό Κέντρο Μαθησιακών και Αναπτυξιακών Δυσκολιών «Μαζί μπορούμε».
Ο κ. Μαρκόπουλος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών και των γονέων στην κατανόηση των μαθησιακών δυσκολιών, αλλά κυρίως στην έγκαιρη παρέμβαση και αντιμετώπιση της επίδρασής τους στη μετέπειτα εξέλιξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.