Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.

dhloshtsanakagiakakopoihsh24092014

Στον φακό του Dailynewsgr.com μίλησε σήμερα η κα Δήμητρα Τσανάκα, η νέα Δήμαρχος στον Δήμο Καβάλας, σχετικά με τις φήμες περί κακοποίησης των αδέσποτων σκύλων που τις αποδόθηκαν κατά την διάρκεια περισυλλογής των αδέσποτων σκύλων. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες εκτάσεις εδώ και δύο ημέρες και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η κα Τσανάκα έκανε δηλώσεις περί του θέματος, ιδιαίτερα τόνισε πως κανένας από τους υπαλλήλους που προέβησαν στην περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων, δεν χρησιμοποίησαν βία ούτε είχαν «βάρβαρα» εργαλεία και ότι δέχτηκε «επίθεση» για την σωστή δουλειά που κάνει. Επίσης άφησε «αιχμές» για σχέσεις πολιτικές ατόμων, που υπάρχουν στα διάφορα φιλοζωικά σωματεία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video.

Τελευταία τροποποίησηΠαρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 00:23
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.