Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Τρίχρονο αγοράκι σκότωσε με όπλο μωρό ενός έτους!

Ένα αγοράκι μόλις 3 ετών σκότωσε το αδελφάκι του, ένα μωρό ενός έτους, πυροβολώντας το στο πρόσωπο με ένα πιστόλι που βρέθηκε αφύλαχτο στο σπίτι της οικογένειας, ανέφεραν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία προσπαθεί ακόμη να καθορίσει ποιος ήταν αυτός που άφησε το όπλο, γεμάτο και κοντά στα παιδιά, στο σπίτι της οικογένειας στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρό.

«Είναι μια μαύρη μέρα για το Κλίβελαντ», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Κάλβιν Γουίλιαμ. «Πρέπει να βάλουμε τέλος στη γοητεία που ασκούν τα όπλα, όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε όλη τη χώρα. Για άλλη μια φορά έχουμε ένα αθώο θύμα στην πόλη μας», πρόσθεσε.

Ο Γουίλιαμ τόνισε ότι αυτός που έφερε το όπλο στο σπίτι και το άφησε αφύλαχτο θα πρέπει να λογοδοτήσει στις αρχές. Όπως είπε, την ώρα της τραγωδίας μέσα στο σπίτι υπήρχε τουλάχιστον ένας ενήλικας.

newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.