Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Μοίραζε κοκαΐνη για να «ψαρέψει» ψηφοφόρους.

Τι κάνει ένας υποψήφιος πολιτικός για να πείσεις τους πολίτες να τον ψηφίσουν; Τους υπόσχεται δουλειές, τους υπόσχεται παροχές ή τους... προσφέρει κοκαΐνη!

Κι όμως, το απίστευτο συνέβη στη Βραζιλία. Η κυρία Κάρμεν Κριστίνα Λίμα, υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της πόλης Ιτακοατιάρα, τύπωσε τα προεκλογικά της φυλλάδια και σε καθένα από αυτά κόλλησε και ένα σακουλάκι με κοκαΐνη.

Έπειτα, πήγε σε κεντρική πλατεία και άρχισε να μοιράζει την πραμάτεια της! Το νέο διαδόθηκε πολύ γρήγορα και εκατοντάδες συμπολίτες της έτρεξαν να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά. Φυσικά, εκτός από τους συμπολίτες, το νέο της... διανομής πληροφορήθηκε και η αστυνομία που έτρεξε να «μαζέψει» την κυρία Λίμα.
Η υποψήφια συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά και για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.