Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Serial killer ετών 19.

Η Αμερικανή Miranda Barbour, η οποία ομολόγησε τον θάνατο τουλάχιστον 22 ανθρώπων από τα 13 ως τα 19 της χρόνια, όταν κατά τους ισχυρισμούς της ξεκίνησε το αποτρόπαιο ανθρώπινο σαφάρι, μόνο μια συνηθισμένη έφηβη δεν είναι.

Μόλις 19 ετών και κατηγορείται για τον φόνο ενός άντρα, αντιμετωπίζοντας ακόμα και τη θανατική ποινή. Και βέβαια φέρεται τώρα να δηλώνει ότι δεν ήταν μόνο ο άτυχος Troy LaFerrara που έπεσε θύμα των αιμοβόρων ορέξεών της, με τον φόρο αίματος που διεκδίκησε η σατανιστική σέχτα που ανήκει να ανέρχεται σε μερικές δεκάδες: «όταν έφτασα τους 22, σταμάτησα το μέτρημα», δήλωσε ατάραχη η 19χρονη serial killer.



Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη μένει τώρα να βεβαιώσει την κατάσταση της νοητικής και ψυχικής της υγείας, αλλά και του 22χρονου συζύγου της, Elytte, που φέρεται να τη βοήθησε στο πιο πρόσφατο φονικό στην Πενσιλβάνια.

Σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα «The Daily Item», η δολοφόνος εξομολογήθηκε την εξαετή φονική της δράση, με τη δημοσιογράφο Francis Scarcella να ισχυρίζεται ότι ήταν «γλυκομίλητη, πράα και ιδιαιτέρως ευγενική», την ίδια ώρα που «δεν δίστασε ποτέ σε τίποτα».

Ήταν τον Δεκέμβριο λοιπόν όταν το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον φόνο του Troy LaFerrara, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε δρομάκι, με την ίδια να παραδέχεται πια την κατακρεούργηση του 42χρονου άντρα με 20 μαχαιριές, ο οποίος απάντησε σε πλαστή online αγγελία της Barbour (στο διαβόητο Craigslist), η οποία υποσχόταν σεξ έναντι 100 δολαρίων.

Η ίδια ομολόγησε τα αποτρόπαια εγκλήματά της καθώς θέλησε «να σταματήσω να ζω σε ένα ψέμα», αν και δεν φαίνεται να δείχνει μεταμέλεια ισχυριζόμενη ότι δολοφονεί «μόνο κακούς ανθρώπους», εξαπλώνοντας τον τρόμο και τη φρίκη από την Αλάσκα μέχρι και τη Βόρεια Καρολίνα.

Η ίδια δήλωσε ακόμη ότι είναι θύμα παιδικής κακοποίησης (από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών), έχει μείνει έγκυος δύο φορές, «είχα τουλάχιστον μία αποβολή» και τέλος ότι προσχώρησε σε σέχτα σατανιστών της Αλάσκα στα 13 της, όταν και ξεκίνησε τις εν ψυχρώ δολοφονίες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Πενσιλβάνια συνεργάζονται πλέον στενά με το FBI και τις Αρχές των άλλων πολιτειών για να ξεκαθαριστεί αν όντως εμπλέκεται η 19χρονη στους φόνους που αναφέρει, η οποία αντιμετωπίζει πάντως το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής όπως κι αν έχει η ετυμηγορία για το «κατά συρροή» του πράγματος.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.