Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΣΟΚ: Ελάφι καρφώθηκε σε λεωφορείο που είχε διανύσει... 666,6 χιλιόμετρα.

Τροχαίο σημειώθηκε σε εθνική οδό, όταν μια Άλκη, ένα είδος ελαφιού, βρέθηκε στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο παρμπρίζ διερχόμενου λεωφορείου.

Το λεωφορείο με αρκετούς επιβάτες ταξίδευε από την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ, με προορισμό το Κίεβο.

Μάλιστα, η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε μια «σατανική» σύμπτωση: ο μετρητής αποστάσεων του λεωφορείου είχε την ένδειξη 666,6 χιλιόμετρα!


Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς αν και πολλοί επιβάτες πίστεψαν ότι το ελάφι ήταν «καταραμένο», αστυνομικός έδωσε μια άλλη εξήγηση: «Νόμιζαν ότι το ζώο ήταν καταραμένο, όταν στην πραγματικότητα ήταν σχεδόν… μεθυσμένο»!

Αυτή την εποχή του χρόνου, τα συγκεκριμένα ζώα της περιοχής μυρίζουν σαπισμένους καρπούς που έχουν υποστεί ζύμωση και τείνουν να τρώνε πολλούς τέτοιους που μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα σαν και αυτό που συνέβη, σημειώνεται σε δημοσίευμα της Daily Mail.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.