Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στην Ινδία. 7 νεκροί.

Tο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν Επτά Ινδοί στρατιωτικοί συνετρίβη στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα τον θάνατό τους, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Το ελαφρύ ελικόπτερο Dhruv, ινδικής κατασκευής, κατέπεσε σε ένα χωράφι στην περιφέρεια Σιταπούρ του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές. Οι πέντε επιβάτες του και οι δύο πιλότοι σκοτώθηκαν.

«Το ελικόπτερο καταστράφηκε. Άνδρες της πολεμικής αεροπορίας έχουν φτάσει στο σημείο και συλλέγουν τα πτώματα από το σημείο της συντριβής», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Ρατζές Κρίσαν.

Η πολεμική αεροπορία της Ινδίας διέταξε έρευνα για τα αίτια της συντριβής. Ατυχήματα με ελικόπτερα αυτού του τύπου έχουν αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν στη χώρα.

Πηγή: newsbeast.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.