Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ κατά λάθος για να βγάλει μια selfie

Πάγωσαν όλοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 21χρονος από το Μεξικό σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε για να βγάλει μια selfie.

Πριν το σοκαριστικό αυτό δυστύχημα, ο Όσκαρ Οτέρο Αγκιλάρ είχε βγει να τα πιει με δυο φίλους του στην πόλη Προσέσο, βόρια του Μεξικό.

«Άκουσα έναν πυροβολισμό και μετά κάποιον να ουρλιάζει. Κατάλαβα ότι είχε γίνει κάτι κακό. Ειδοποίησαν την αστυνομία αμέσως και όταν έφτασαν βρήκαν τον νεαρό νεκρό», δήλωσε ένας από τους γείτονες του Αγκιλάρ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάκης, ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα, καθώς ήθελε να βγάλει μια selfie για να την ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook.

Ένας από τους φίλους του συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται.

 

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.