Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Όταν δεν ξέρεις πως να κάνεις επιτυχία... διασκευάζεις Ζιγκ Ζαγκ.

Είναι πολλές οι φορές που ακούμε στα Ραδιόφωνα, τραγούδια διασκευασμένα ή σε μορφή επανεκτέλεσης. Άλλες φορές αυτό είναι επιτυχημένο... κι άλλες φορές όχι.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα μουσικό "σκάνδαλο", καθώς δύο διαφορετικοί καλλιτέχνες, διασκεύασαν το ίδιο τραγούδι από το παρελθόν, με διαφορά μίας ημέρας. (To αν έδωσαν άδεια οι συντελεστές δεν είναι ακόμα διευκρινισμένο και ζητούμε συγνώμη).

Μιλάμε για το διαχρονικό και επιτυχημένο τραγούδι των Ζιγκ Ζαγκ, "Νάι Νάι", που ακόμα και σήμερα ακούγεται από επιλεγμένα Ραδιόφωνα στην Ελλάδα.

Ημέρα Τρίτη λοιπόν, 7/10, ο Αλέξανδρος Νότας (γνωστός από Talent Show μουσικής), επέλεξε με την ομάδα του να διασκευάσουν το συγκεκριμένο τραγούδι που ακόμα δεν καταλάβαμε ποιός ο λόγος διασκευής του...

Ένα τραγούδι επιτυχημένο... δεν μπορεί να γίνει κι άλλο επιτυχημένο, παρά μόνο από τον καλλιτέχνη που το είπε αρχικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Ζιγκ Ζαγκ. Εκτός κι αν ο σκοπός ήταν να γίνει ένα come back από τον παραπάνω καλλιτέχνη, με ένα ήδη επιτυχημένο τραγούδι ώστε να το παίξουν τα Ραδιόφωνα πιο εύκολα.

Ημέρα Τετάρτη 8/10, κυκλοφορεί ο ράπερ The Rook με έναν καλλιτέχνη ονόματι Χρήστο Αλεξάνδρου, το ίδιο τραγούδι με ραπ στοιχεία.

Λέτε να δούμε και αύριο Πέμπτη διασκευή του "Νάι Νάι" κι από άλλον;

Υ.Γ. Το άρθρο δεν έχει σκοπό τη διαφήμιση των 2 αυτών διασκευών... αλλά την υπενθύμιση οτι υπήρχαν και υπάρχουν οι Ζιγκ Ζαγκ... και το Νάι Νάι είναι καλύτερο από τις φωνές τους.

 

Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 22:59
Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.