Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Ένταση στη συναυλία του Ρέμου. Η αστυνομία, και η τραγουδίστρια που δεν ανέβηκε ποτέ στη σκηνή.

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη στην οποία συμμετείχαν η Μελίνα Ασλανίδου, η Νίνα Λοτσάρη και η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, έδωσε χθες βράδυ ο Αντώνης Ρέμος στη Γλυφάδα.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας η αστυνομία έκανε την επίσκεψή της για έλεγχο. Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μόνο ευτράπελο, αφού η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σκηνή. Η σοπράνο δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μια» ότι την στιγμή που πήγε στην σκηνή για να τραγουδήσει την ενημέρωσαν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και εξήγησε ότι η εταιρεία παραγωγής του Μίκη Θεοδωράκη δεν θέλησε να τραγουδήσει η σοπράνο, η οποία δεν ήταν στις πρόβες. Η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής της σοπράνο μίλησε στην εκπομπή και διέψευσε ότι η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν ήταν στις πρόβες και εξήγησε ότι δεν τραγούδησε λόγω διένεξης των τριών εταιρειών παραγωγής που συμμετείχαν στην συναυλία.

Πηγή: govastileto.gr

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.