Logo
Εκτύπωσε αυτήν την σελίδα

Romeo Beckham: Το αστρονομικό ποσό για μία του εμφάνιση

Τελικά η κληρονομιά μπορεί να δοθεί από τον πατέρα στον γιο ακόμα και πριν το θάνατό του. Αυτό ισχύει και για τον γιο του David Beckham, Romeo ο οποίος για μία του μόνο εμφάνιση με ρούχα της εταιρίας Burberry, αμείφτηκε με 45. 000 δολάρια.

Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Burberry, Carol Fairweather το χρήμα δεν το λογαριάζει, όταν πρόκειται να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι έντυσε τον γιο του David Beckham, Romeo με ρούχα Burberry από την κορφή μέχρι τα νύχια και τον ακριβοπλήρωσε προκειμένου να πραγματοποιήσει μία και μόνη εμφάνιση για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια της εταιρίας.

Πάντως αναρωτιέται κανείς. Εάν ένας Beckham ξεκινήσει από τα δώδεκα του χρόνια με αμοιβή 45.000 δολάρια, τι θα κάνει όταν φτάσει στην ηλικία του πατέρα του.

Τα κείμενα που περιέχονται στο www.dailynewsgr.com αποτελούνται πνευματική ιδιοκτησία του dailynewsgr.com, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.